Facebook Menu
Facebook
Sir Winston Club
Menu

Partycentrum Rijswijk

Dient er een bedrijfsfeest te worden georganiseerd of een feest voor familie en vrienden, dan dient u te zijn bij Sir Winston Club, uw partycentrum in Rijswijk. Bij het geven van een feest is de locatie een belangrijke factor om van het geheel een onvergetelijke dag te maken. Kiest u voor Sir Winston Club dan kunt u erop rekenen dat uw arrangement op een passende wijze zal worden ondersteund.

Als partycentrum in Rijswijk biedt Sir Winston Club diverse mogelijkheden voor het verzorgen van arrangementen. Ongeacht de gelegenheid of feest dat u wenst te organiseren, biedt Sir Winston Club u een reeks aan mogelijkheden om op aansluitende wijze vorm te geven aan uw voorkeuren. Bij dit alles wordt er tevens rekening gehouden met het budget dat u ter beschikking stelt.

Meerdere feestarrangementen bij uw partycentrum in Rijswijk

Wanneer u kiest voor één van onze arrangementen dan zijn de mogelijkheden zeer divers. Zo kunt u kiezen voor een feestarrangement of een thema-feest. Anderzijds is het ook mogelijk om te kiezen voor een sfeervol diner.

Gaat het er bij u om dat er een bedrijfsfeest gegeven dient te worden, een verjaardag of een bruiloft dan kunt u kiezen voor ons feestarrangement. Bij een feestarrangement staan er diverse opties ter beschikking. Zo kunt u ervoor kiezen dat uw gasten bij aankomst worden verrast met een welkomstdrankje. Daarna is het mogelijk dat er onbeperkt drank kan worden besteld uit het Nederlandse assortiment.

Het geheel kan dan worden aangevuld met diverse culinaire mogelijkheden. Zo kunt u uw gasten niet alleen voorzien van koude hapjes maar ook van overheerlijke warme gerechten. Uiteraard hoeft u zelf niets te doen, alles wordt verzorgd door ons eigen ervaren personeel. U en uw gasten zullen niets tekortkomen op deze fantastische avond.

Dj inhuren of zelf muziek draaien in dit partycentrum in Rijswijk?

Bij onze feestarrangementen bieden wij u ook de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van onze aanwezige muziekinstallatie. Deze muziekinstallatie kunt u zelf bedienen zodat het inhuren van een DJ absoluut niet nodig is. U kunt uw muziek zelf voor de gehele avond programmeren en daarnaast kunt u ook nog gebruik maken van de aanwezige beeldschermen voor het vertonen van foto’s en film.
Wilt u toch een DJ inschakelen, dan is dat uiteraard ook mogelijk, er staat u namelijk een complete DJ-booth ter beschikking.

Een andere mogelijkheid is dat u kiest voor een themafeest. Kiest u daarvoor dan zorgen wij van Sir Winston Club ervoor dat de ruimte compleet wordt ingericht naar het thema waar u voor hebt gekozen. Uiteraard wordt ook dit geheel aangevuld met de nodige hapjes en drankjes.

Een fantastisch feest geven? Neem daarvoor vandaag nog contact op met Sir Winston Club, uw partycentrum in Rijswijk. Wij zijn per telefoon te bereiken op 070 – 319 23 59 of per mail via info@sirwinston.nl.

Contact ons voor meer informatie over uw partycentrum