Facebook Menu
Facebook
Sir Winston Club
Menu

Trouwlocatie Rijswijk

Gaat het u om de ideale trouwlocatie in Rijswijk, dan dient u bij Sir Winston Club te zijn. Aangezien trouwen een bijzondere aangelegenheid is, dient de locatie de bruiloft zelf op de juiste wijze te ondersteunen. Kiest u voor Sir Winston Club, dan kunt u rekenen op een onvergetelijke dag.

Mogelijkheden Trouwlocatie Rijswijk

Het ideale aan het feit dat u kiest voor Sir Winston Club als uw trouwlocatie zijn de diverse mogelijkheden. Is het voor u van belang dat u de gasten kunt voorzien van een heerlijke diner? Of is een receptie iets waar uw voorkeur naar uitgaat? Sir Winston Club kan aan al deze voorkeuren op een gepaste wijze invulling worden gegeven. Naast het geven van een diner of een receptie behoort het geven van een uitbundig feest uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Kiest u uiteindelijk voor een bepaalde manier van vieren van uw bruiloft dan is het voor ons van belang te weten hoeveel gasten u zult uitnodigen. Onze trouwlocatie biedt namelijk de fantastische mogelijkheid om ruim 400 gasten te ontvangen. Afhankelijk van het aantal gasten dat op uw bruiloft verschijnt kan de zaal naar hoeveelheid worden aangepast. Op deze manier kunnen wij volledig voldoen aan uw wensen en bent u ervan verzekerd dat uw bruiloftsfeest absoluut zal gaan slagen.

Uw bruiloftsfeest kan ook nog gecombineerd worden met een romantische avond in een bruidssuite. Sir Winston Club werkt namelijk met Hotel Grand Winston dat bekend staat om zijn prachtige suites, speciaal bestemd voor het pasgetrouwde koppel.

Makkelijk te bereiken trouwlocatie in Rijswijk

Bij het zoeken van een ideale trouwlocatie gaat het er niet alleen om dat u op de juist wijze vorm kunt geven aan dit onvergetelijke moment. Het gaat er ook om dat uw gasten zonder al teveel moeite de plaats van bestemming kunnen bereiken. Is er gekozen voor Sir Winston Club als uw locatie voor de bruiloft, dan heeft u een plek uitgekozen die zeer goed bereikbaar is, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op loopafstand beschikbaar, wat bovendien geheel gratis is.

Uiteraard is het kiezen van een trouwlocatie en het organiseren van een bruiloftsfeest niet een alledaagse aangelegenheid. Naast het kiezen van de locatie en het organiseren van het feest dienen er ook heel wat andere zaken geregeld te worden. Mocht het zo zijn dat u hulp nodig heeft om op de juiste manier vorm te geven aan uw trouwlocatie dan kunt u altijd bij ons terecht voor een advies op maat. Samen zorgen wij ervoor dat het een fantastische aangelegenheid wordt.

Maak van uw bruiloftsfeest een onvergetelijke dag. Neem vandaag nog contact op met Sir Winston Club, uw trouwlocatie in Rijswijk. Wij zijn te bereiken per telefoon op 070 – 319 23 59 of per mail via info@sirwinston.nl.

Wij helpen met het zoeken naar trouwlocaties in Rijswijk!